Hjem
 
Organisasjon

 Fiske

 Småviltjakt
 Elgjakt

 Kart

 Bilder

 Linker

 Nyheter

 Søk

 

 

Godt fiske
0
3.07.2013

Til nyheter

Det rapporteres om godt fiske i vassdraget og det er tatt ørret på godt over kiloet med flue.

Som normalt tar fisket seg opp fra Sankt Hans og utover. Når det i tillegg kommer litt regn er fisken også gjerne spesielt bitevillig noe undertegnede fikk erfare på årets første fisketur med 18 fine ørreter på under 3 timer. Fisken var rød og fin i kjøttet og ble målt og veid for å sjekke kondisjonsfaktoren som viste seg å være meget god.

I år er fiskesesongen utvidet fra 25.8 til 15.9 slik at det kan bli mange flotte fisketurer i et vassdrag med fisk av god kvalitet. Fiskekort kan kjøpes via SMS over mobiltelefonen i tillegg til Internett og hos lokale kortselgere.

Kjøp av fiskekort via SMS over mobiltelefonen er noe dyrere enn over Internett og hos lokale kortselgere pga. gebyr til operatøren. Fiskekort over SMS kjøpes ved å sende en tekstmelding til 2470 og straks etter mottas kvitteringen (fiskekort) på SMS og kjøpet blir belastet telefonregninga. De fiskekortene som er mulig å kjøpe via mobiltelefon og SMS er følgende:

 

Type fiskekort

Pris SMS    SMS-kode til 2470

Døgnkort

Kr.    86,-     Fiskekort ADF10

Ukekort

Kr.  181,-     Fiskekort ADF11

Båtfiskekort, døgn

Kr.  122,-     Fiskekort ADF13

Båtfiskekort, uke

Kr.  299,-     Fiskekort ADF15

For eksempel skal tekstmeldingen Fiskekort ADF10” sendes til 2470 for kjøp av døgnkort.

Sesongkort kan kun kjøpes over Internett og hos lokale kortselgere.

Informasjon om fiske og andre fiskekorttyper samt fiskekortpriser finner du på grunneierlagets sider om fiske og fiskekort.

kai.mathisen@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert 03.07.2013